2020-10-23 107 瀏覽
西瓜蛋糕大家都可能食過啦 西瓜配鹹點大家又有無試過呢? 今次介紹即餐廳係係諾士佛臺 餐廳叫得oasis 佈置都不乏綠色值物 裝修優雅 環境清靜 好啱同朋友過嚟食飯傾吓計👍🏻先要介紹既係前菜 西班牙燒豬腩伴烤西瓜三文治 由兩層燒豬腩同兩層西瓜組成🥰 豬腩嫩滑多汁 西瓜烤過後更甜更多汁 2者入口爆汁超juicy 點上三文治下面嘅熱情果醬汁 又開胃又唔膩 好有驚喜👅主菜我地揀左炭燒澳洲M5和牛肩肉伴法式焗薯 野菌蓉 甘荀仔 由於唔係鐵板上 所以我地覺得叫7成就岩岩好啦 肉質細嫩 肉味濃郁🤩 旁邊既焗薯都好有心思 係一片片薯仔片夾住忌廉同芝士 好邪惡好好味😋一場泥到我地仲揀左杯Signature Mocktail - Lips of an angel 👼🏻 聞落去香玫瑰味 飲落係香甜既蜜桃配上清新蘋果汁 加左梳打水所以有汽既 果然好sweet好引人入勝👄 總括來講食物 飲品同環境都唔錯 值得一試🌟

西班牙燒豬腩伴烤西瓜三文治

炭燒澳洲M5和牛肩肉伴法式焗薯 野菌蓉 甘荀仔