(非會員)
2008-02-03 7 瀏覽
琴日黎左呢度食飯, 之前睇過雜誌介紹,又見過其他人既食評, 都唔錯丫,所以決定黎試0下!!我地研究左好耐, 樣樣招牌菜都想試,最終叫左:1.招牌石頭飯2.韓式豆腐鍋3.炒春雨(牛肉粉絲)4.泡菜煎餅一黎八碟前菜, 主菜未到已經比我地掃晒!!石頭飯到左,waitress姐姐幫我地撈埋...即刻趁熱食..天寒地凍,0的飯熱辣辣,又好味..正呀!!泡菜煎餅, 如果煎得香0的會更好味,而家中間有0的"淋"普通左0的!豆腐鍋,0的湯少少辣熱辣辣好好味,0的豆腐真係超超超滑呀!簡直豆腐花一樣!!炒粉絲...普普通通,略嫌油左少少~食到飽飽想埋單既時候, waitress姐姐先話原來我地叫既野係有套餐,所以有2杯雪糕/drink送~食左2杯芝麻雪糕!雖然凍..不過都要食~好好味!!值得一讚既係每張枱都會放一壺暖壺裝住既熱茶比你自己加茶...唔駛0下0下等waitress姐姐幫你..埋單都係$216, 唔貴喎!

我地研究左好耐, 樣樣招牌菜都想試,最終叫左:
1.招牌石頭飯
2.韓式豆腐鍋
3.炒春雨(牛肉粉絲)
4.泡菜煎餅

一黎八碟前菜, 主菜未到已經比我地掃晒!!

炒粉絲...普普通通,略嫌油左少少~

食左2杯芝麻雪糕!雖然凍..不過都要食~好好味!!

埋單都係$216, 唔貴喎!
前菜
石頭飯