2020-07-14 1712 瀏覽
前幾日上手機app @ritual_hkg 訂購外賣時,發現灣仔開了一間新墨西哥餐廳。最喜歡試新嘢嘅我,興奮哋點餐之後去攞餐啦。點知,去到餐廳地址,怎樣找也找不到。我打電話到餐廳才知道,原來是位於安樂里Seoul Bros店內!究竟係Seoul Bros出品或是分租店舗呢?🤔我點了一個Quesadilla Set (HK$88),包括了一份墨西哥餡餅配任何一款蛋白質,一份墨西哥粟米片和飲品。*Beef Steak Quesadilla (單點 HK$68)一份墨西哥餡餅切開咗3件,好好味嘅照燒牛肉餡配半溶嘅莫扎里拉芝士,好正。加上一些Chimichurri醬,另一番風味。其實食完這一個墨西哥餡餅我已經飽晒。*Nacho Chips (單點 HK$28) and Aioli Cream (單點 HK$18)這份,我留咗當晚餐食。墨西哥粟米片好脆口,一定要點些蒜泥酸忌廉醬一齊食。呢度嘅蒜泥酸忌廉醬真係好好味!*Lemonade (跟餐 +HK$10)呢度杯檸檬水係1公升裝,超.大.杯.呀!有鮮檸檬片和薄荷葉,好飲喎😋其實叫餐而不單點真係平好多,可以慳下HK$26 (等同67折),仲可以加$

Lemonade (跟餐 +HK$10)
呢度杯檸檬水係1公升裝,超.大.杯.呀!
有鮮檸檬片和薄荷葉,好飲喎😋

Beef  Steak  Quesadilla  Set

其實叫餐而不單點真係平好多,可以慳下HK$26 (等同67折),仲可以加$10享1公升嘢飲,正呀,可以encore👍🏻
2020-07-08
外賣自取