2023-02-10
好味大滿足邊爐 😋前排約舊同事食飯,佢話想 encore 返之前 farewell 去食嘅老鍋,我都想 encore 啊 🤤 一於拿拿聲 book 檯去回味下 😆酸菜白肉拼秘製麻辣鍋🥘 老鍋秘製麻辣鍋 藥材同香料味都幾濃~ 個湯仲有鴨血同凍豆腐,勁足料 👍🏻 我地就揀左少辣,香香地都已經夠惹味!食得辣嘅可以試下中或者大辣呢 😋🍲 老饕酸菜白肉鍋 秘制大白菜配埋肥美嘅豬王花腩,仲有寬粉 😍 酸酸地都幾醒胃 🤤綜合手工丸拼盤墨魚丸+蝦丸+流心鹹蛋黃豬肉丸+梅菜豬肉丸+芝士牛肉丸打邊爐點可以無丸!呢個手工丸拼盤都算豐富 😍 用料新鮮又彈牙,調味都唔錯 🤤 最鍾意流心鹹蛋黃豬肉丸,特別得黎又好食 🫶🏻手切安格斯牛小排新鮮又肥瘦適中,輕輕拖一拖好滑啊 🤤水耕菜新鮮水耕菜夠爽甜,打邊爐點都要食少少菜先健康嘛 🙌🏻鹹蛋黃炸魚皮又係打邊爐必食!魚皮炸得又香又脆,仲要好多鹹蛋黃 🫶🏻
酸菜白肉拼秘製麻辣鍋
🥘 老鍋秘製麻辣鍋
🍲 老饕酸菜白肉鍋
綜合手工丸拼盤
墨魚丸+蝦丸+流心鹹蛋黃豬肉丸+梅菜豬肉丸+芝士牛肉丸
手切安格斯牛小排
新鮮又肥瘦適中,輕輕拖一拖好滑啊 🤤
水耕菜
新鮮水耕菜夠爽甜,打邊爐點都要食少少菜先健康嘛 🙌🏻
鹹蛋黃炸魚皮
又係打邊爐必食!魚皮炸得又香又脆,仲要好多鹹蛋黃 🫶🏻