餐廳: 雲桂香米線專門店
資訊:

2019-08-30 214 瀏覽
荃灣真係有好多米線餐廳, 今次黎到雲桂香, 朋友好鍾意食米線架, 話要帶我食盡荃灣米線喎。 平日晏晝黎到已經爆哂好多人, 等咗一陣就可以入座, 未食過佢既辣就由小辣開始啦, 另外點了一個麻辣拍青瓜。麻辣拍青瓜, 勁多辣味, 比一般辣, 但青瓜清爽吾互補, 做前菜一流。小鍋米線本身有哂芽菜酸菜肉碎等等, 都已經好惹味, 我就叫咗魚肉春卷, 蘿蔔同雲吞, 值得得一提米線屬於幼少少, 而且比一般米線多咗煙韌感, 我幾鍾意食佢呢隻米線。 蘿蔔都夠清甜, 雲吞仲好大粒好足料添!呢間米線我幾鍾意, 會成日黎食。

呢間米線我幾鍾意, 會成日黎食。