2021-03-04
行行下街,見到好似幾抵食,咁就試吓喇😋嫩雞煨麵 🐔 $62基本上係食上海嘢既必叫項目✌🏻,個湯夠濃稠適中,顏色夠色奶白亦有奶味🤤青菜雞肉🥬🐓份量尚算充足,麵條食落有彈牙有韌勁,一條到尾唔會「散收收」🍜,整體唔錯😬雪菜肉絲炒年糕 $70對我地嚟講,味道較淡😗。其實佢份量都算多,但年糕始終太滯,我地盡晒力🤰🏻,都食淨左小小🙈四季烤麩 (跟餐)食落好似甜齋,好開胃😛,小食嚟講,份量都多。如果食得甜,推薦大家叫哩個😬紅油抄手 $15我地覺得算係有誠意既抄手,因為唔係得紅油同抄手,佢有埋蔥花、花生、松子,食落都幾辣🥵,整體唔錯🥰豆沙窩餅 (跟餐)普通豆沙窩餅,可試可唔試😁Overall 套餐價,60幾蚊一個主食、一個小食、一杯野飲,仲有茶你飲(茶芥每位$3,無加一)。如果你好上海嘢,經過真係一試無妨!
嫩雞煨麵 🐔 $62
雪菜肉絲炒年糕 $70
四季烤麩 (跟餐)
紅油抄手 $15
豆沙窩餅 (跟餐)
普通豆沙窩餅,可試可唔試😁
Overall