2022-07-10
Happy Friday 想食日本野,上網揾到呢間町町丼丼,有好多日式丼飯、鍋物、咖喱選擇,又有小食,就同同事一起去試試☺️堂食有大概10個位,係我地食嘅過程中,好多人來買外賣,好受歡迎,同埋原來都可以用QR code訂餐外賣自取,有65折優惠。因爲我地都想食鰻魚飯,所以叫左一個大盛同一個普通鰻魚丼,又叫左兩個小食一起share, 超豐富嘅lunch😍✨大盛雙層鰻魚丼 $76✨汁燒鰻魚丼 $53大盛鰻魚丼會多一塊鰻魚,鰻魚大塊厚身,燒得又香又靚,細骨好少,咬落去會發現鰻魚好嫩好香口,配埋濃郁既醬汁同黑白芝麻,更香又增添口感😚飯用左珍珠米,分量好多,平時需要多飯既朋友仔都足夠。配料有玉子,甜甜地幾好味😝✨唐揚炸雞配黑椒蛋黃醬 $38即叫即炸,炸雞外層鹹酥香脆,肉質嫩滑,仲有肉汁,食落充滿日式風味, 配埋蛋黃醬就再惹味d🥰✨磯燒魷魚天婦羅配黑椒蛋黃醬 $38呢個小食都好味!分量好多,炸粉一d都唔厚,表皮咬落去脆口香酥,肉質Q彈鮮美,唔洗搭配醬汁都好味🤤
✨大盛雙層鰻魚丼 $76
✨汁燒鰻魚丼 $53