餐廳: 同心
資訊:

2024-08-31 98 瀏覽
逢星期五都差唔多係食同一個早餐,星期六日,都係行去駱克道食早餐去平時嗰間公司見到隔離有間叫同心,門口望望早餐餐牌嚟有三文治或者啲炒蛋多士拼粉類之類,見到佢有一個沙律吞拿魚牛角包,好似幾吸引入去試吓先,坐低叫咗個吞拿魚沙律牛角包,平時都係飲開啡走,今次都一樣,牛角包叫姐姐幫我大火,嚟到咖啡,溫度唔夠太熱,但係咖啡味道,好滑,由於要大火關係都等咗成8分鐘牛角包先至上枱,嚟到賣相好吸引吞拿魚份量甚多,咬落去外脆內軟,有牛油,入邊有兩片生菜,咬落去每一啖都有吞拿魚,份量之多有啲驚喜。早餐又多個好選擇。
2024-08-31
  • 吞拿魚沙牛角包