2024-02-28 48 瀏覽
餐廳大玻璃外見環境好闊落又舒服,就入黎試下,跟餐有沙律,是日餐湯同飲品,今次食有洋蔥湯同白桃烏龍茶,仲可以半價加一客小食,勁抵食!主食同小食味道每款都好正,下次要黎試其他野食,餐廳位置唔多,我見Openrice book位仲有折!😍🍝卡邦尼意大利天使麵配溫泉蛋 $128意粉有驚喜!味道濃郁好香芝士味道,拌埋溫泉蛋好夾!麵質好好即便係奶身天使麵都仲好有口感,推介! 🐥香草燒法國原隻春雞 $168春雞好大隻!外皮小小脆,好香燒既味道,脾位好滑,胸唔會勁乾啖啖肉,呢個價錢好抵食!紫薯蓉好甜好食🍟What’s up 鹹蛋黃小食拼盤 $64 (半價加購)小食拼盤超級豐富!有雞翼,薯角,洋蔥圈同德國腸,炸衣外層包住鹹蛋黃好正呀!雞翼入面好juicy,大大碟又好食,推介!

🍝卡邦尼意大利天使麵配溫泉蛋 $128

🐥香草燒法國原隻春雞 $168

🍟What’s up 鹹蛋黃小食拼盤 $64 (半價加購)