2020-09-11 490 瀏覽
今午行過皇后大道中, 見到間新開既 LeeLaksa (新加坡菜) 餐廳,   門口餐牌既相片睇落幾吸引, 咁就試下喇.     我就order左 "檳城蝦麵" 外賣,  大約等左15分鐘.   響等外賣期間, 店員都主動幫我跟單, 值得一讚.   打開外賣包裝紙袋內, 有一份餐具包, 內裡放有一小包消毒紙巾, 真係好窩心, 完全照顧到食客用餐既衛生.   打開餐盒, 已經聞到好香濃既蝦湯味, 湯底真係正 .  至於食材都好足料, 有蝦, 蛋, 豬肉,  芽菜, 通菜, 豆卜, 洋蔥,  仲有鴛鴦麵 (油麵同米粉).   食完, 真係好滿足.
檳城蝦麵
題外話/補充資料: 用 online dining platform 訂餐會抵好多. 折左之後 $67.2
2020-09-11
15 分鐘 (外賣自取)
$67.2 (午餐)
檳城蝦麵
  • 好味