餐廳: 魚一壽司 (教育路)
資訊:

2024-02-07 40 瀏覽
今日約左好耐無見嘅朋友去元朗食晚餐🍲 我地就揀左元朗間日式料理餐廳食飯,慶祝朋友升職加人工🤗🤗一開始我地叫左個三色刺身丼、辣味冷麵同埋小食燒三文魚腩燒三文魚腩燒得非常香口,充滿油脂香氣,好好味三色刺身丼個刺身非常新鮮好味😋所以我地就轉戰壽司我地就瘋狂叫左唔同種類嘅壽司😂 包括:芝士火炙三文魚、芝士火炙壽司蝦、火炙北海道帶子、芝七火炙皇帝蟹棒、芝士火炙三文魚軍艦方面就有海膽魷魚軍艦以及蔥吞拿魚腩軍艦最後我地仲叫埋赤海蝦壽司、北海道生帶子壽司、厚切鰻魚壽司、牛油果軟殼蟹卷(4件)飲埋日本信州林檎蘋果梳打和日本桃味梳打就非常滿足😌

一開始我地叫左個三色刺身丼、辣味冷麵同埋小食燒三文魚腩

燒三文魚腩燒得非常香口,充滿油脂香氣,好好味

三色刺身丼個刺身非常新鮮好味😋所以我地就轉戰壽司

軍艦方面就有海膽魷魚軍艦以及蔥吞拿魚腩軍艦