2022-09-13 106 瀏覽
今日喺灣仔經過呢間門口小小嘅餐廳,俾佢嘅menu吸引咗!一入到去上樓梯,原來間餐廳都唔細!有好多關於船艙嘅佈置,亦坐得好舒服😆!Set For Two 同朋友一齊叫咗呢一個二人餐~都食得好飽下㗎!🐡Seafood Combo喺12款海鮮入面揀3款,今次揀咗海蝦🦐、翡翠螺🐚、小墨魚仔🐙~每款都有八隻左右,都幾大隻,而且新鮮👍🏻另外仲可以揀醬汁做調味,我地揀咗Lemon Pepper Sauce,酸酸甜甜,係好特別嘅味道,值得一試!除咗呢3款海鮮外,仲有粟米、薯仔、腸仔~🍟Appetiser我哋揀咗黑松露薯條,薯條啱啱炸起熱辣辣,不過略嫌有少少唔夠脆😮 不過黑松露醬係會令成道菜加分!🥘蟹肉蟹膏南瓜意大利燴飯呢個risotto 十分值得推介,好creamy,每一啖都可以食到蟹肉、蟹膏,南瓜味好突出👍🏻飯粒唔會唔會好硬!

Set For Two
同朋友一齊叫咗呢一個二人餐~都食得好飽下㗎!

🐡Seafood Combo
Seafood  Combo