好味煮意 | 烤魚雞煲酸菜魚 打邊爐✨餐廳有大魚大肉兩小時任食放題 除左傳統既打邊爐之外仲可以揀雞煲/烤魚/酸菜魚 只係可以一次過滿足我地幾個諗法天氣涼涼地 食雞煲再打邊爐 岩曬 $268@head 價錢唔貴 但又可以食到好多野 🔶雞煲/烤魚/酸菜魚🐟2-3人可選一款,4-5就選兩款如果多人黎食 可以係到雞煲又食到烤魚 其實幾正今次我地得兩個人食, 只可以揀雞煲雞件份量好足 成煲都係雞 上菜既時候 店員話雞係8成熟 煮多一陣就可以食的確 雞係岩岩好熟 雞肉鮮甜有雞味 啖啖肉今次揀左麻辣 小辣 小辣既味道岩岩好 少少麻少少辣 幾過癮🔶海鮮拼盤⭐️每人有送1隻虎蝦、1隻鮮鮑魚、1隻帶子同1隻蠔虎蝦真係勁大隻 蝦肉厚有蝦味鮮鮑魚真係新鮮 食落去唔會有異味帶子肉厚 有海鮮既鮮味蠔熟曬既時候 蠔既味道都好鮮甜 蠔肉唔會縮🔶手切牛肉呢個套餐係送手切牛肉一份 牛肉既份量都有7-8大塊牛肉味道十分重 好香牛味 牛肉質素高 鮮甜有牛味 🔶任食火鍋配料火鍋配料係任食 有菜有丸有肉🐖菜夠新鮮 肉有豬腩肉 雞件同埋牛肉但係我地食完雞煲之後 都已經飽左好大部份再食多少少菜同埋幾粒丸 已經夠曬飽Like 社交平台p
好味煮意 | 烤魚雞煲酸菜魚 打邊爐✨

餐廳有大魚大肉兩小時任食放題 除左傳統既打邊爐之外
仲可以揀雞煲/烤魚/酸菜魚 只係可以一次過滿足我地幾個諗法
天氣涼涼地 食雞煲再打邊爐 岩曬
$268@head 價錢唔貴 但又可以食到好多野

🔶雞煲/烤魚/酸菜魚🐟
2-3人可選一款,4-5就選兩款
如果多人黎食 可以係到雞煲又食到烤魚 其實幾正
今次我地得兩個人食, 只可以揀雞煲
的確 雞係岩岩好熟 雞肉鮮甜有雞味 啖啖肉

呢杯大大杯 份量岩岩好 飲完杯凍檸茶就差唔多食到飽曬

🍴整體評價:
可以揀雞煲/烤魚/酸菜魚 之後有任食放題打邊爐
以一次過滿足我地幾個諗法
除左雞煲同打邊爐之外 仲有送海鮮拼盤 手切牛肉 同埋大大杯野飲
食完係好滿足
推介指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️
📌 荃灣荃灣街市街45號地下
付款方式
Visa Master AlipayHK 支付寶 現金 八達通 AE 銀聯 Apple Pay Google Pay 微信支付