2023-03-03
喺銅鑼灣食完午餐🥰 心思思想食甜品😆 去咗呢間有得食pancake嘅JOY LITM❤️ 餐廳裝修主要以奶白色同綠色為😍 環境感覺好舒服👍🏻紅絲絨疏乎厘pancake ($78)款款pancake都好吸引😍 佢哋嘅pancake全部都係即叫即整👍🏻 仲係用日本麵粉同日本蛋去做❤️ 我哋最終揀咗紅絲絨pancake🥰 係佢哋嘅熱門之一😍 粉紅色好靚❤️ 同埋好好玩😆 因為可以自己將嗰層cream蓋揭開😍 你睇我揭得幾靚😎 pancake 空氣感做得幾唔錯👍🏻 質地係比較濕潤,但面頭就做到口感煙韌😋 味道唔算好甜👍🏻 層cream都好滑身🥰白桃冰茶($24+加芝士奶蓋$8)下面有粒粒新鮮果肉🍑 我仲加咗奶蓋🥛 鹹鹹嘅芝士奶蓋配上茶香,好飲❤️髒髒香濃朱古力 ($32)朱古力層次分明😍 上面都有層奶蓋🥰 做咗髒髒嘅效果😎 朱古力味濃郁❤️JOY LITM (銅鑼灣)銅鑼灣霎東街33號智選假日酒店地下G01號舖
紅絲絨疏乎厘pancake ($78)
白桃冰茶($24+加芝士奶蓋$8)
髒髒香濃朱古力 ($32)
JOY LITM (銅鑼灣)
銅鑼灣霎東街33號智選假日酒店地下G01號舖