2021-01-05 1270 瀏覽
最近終於有lunch set外賣叫,不過要等到差不多12:00pm先見到有。Lunch-set包四樣食物,有antipasti,main course, cookie 同drinks, total: $148. 選擇都算多。有意粉,三文治及pizza選擇。今次我試了meatballs同大蜆意粉。不錯不錯。以$148有咁多嘢食,質素亦好好,最緊要係好味同原味。Meatballs好大粒,有濃濃的parmesan. 蜆大大粒,新鮮,汁是用白酒,牛油,香草及檸檬煮的,不油膩。一定再食。甜品還有一片朱古力曲奇同汽水食品。
One  piece  Veal  Meatball
Linguini  Vongole -Local  Clams,  White  Wine,  Parsley, Lemon
外賣送餐
One  piece  Veal  Meatball