2018-06-10 622 瀏覽
約左朋友係鰂魚涌食飯,諗唔到食咩,朋友介紹去試kebab land 。舖頭細細間,位置唔多,似Subway咁,大多數人都係take away。星期日晚,人流好少,得一個店員,但上菜都算快。叫左個二人套餐,叫左一個羊肉kebab,一個雜肉salad。份量夠大,兩個都好好食😋😋😋😋😋羊肉kebab一啲都唔酥,啲肉味道剛好,多汁又唔「鞋」,原來佢標榜係用新西蘭羊肉。😋😋😋😋😋雜肉沙律都好好食,啱晒我呢個食肉獸,有羊、牛、雞肉,份量又多👍👍👍👍👍由於呢間唔算正式餐廳,只係有位坐嘅外賣店😂所以都好難要求有服務,我同朋友都係自己係雪拎野飲😂但158可以食到咁好味嘅kebab 同salad,真係好抵😋👍
星期日晚,人流好少,得一個店員,但上菜都算快。

雜肉沙律+羊肉kebab
雜肉沙律+羊肉kebab