2014-08-18 2865 瀏覽
依間野有唔少好評,於是小羊寶寶就訂左位星期六晚去試,一去到,間舖不大,都好多人,咁arm又有一張係成班人去(十個左右),出唔到台,經理老虎仔kashi好親切咁同我地講唔好意思要等陣。座低左叫野,芒果沙律、豬肋骨半條、四季薄餅,雜錦鐵板。本以為份量唔多,二人叫四道菜,但完全錯估,食到好飽要打包,小羊幾鐘意沙律個酸汁,豬肋骨就甜甜地但不算漏,鐵板雜扒都不錯,烤得少少乾身剛好,而且食到肉味蝦味,但我地個位大風,吹涼左差少少,一上即食好應該好正,仲叫左個雪糕芝士蛋糕甜品。個蜂密乳酪奶昔都好好飲。要一提經理老虎仔真是個好親切,原來寶寶串通左老虎仔俾個意外驚喜小羊,仲播埋自選冧歌。言談間聽得出佢既真誠 ,希望大家去食野都有點良心,佢分享左的低水準食客既行為,例如放飛機唔取消(仲訂果陣話要特別慶祝,攪到人地花時間畫隻碟),又有的橫蠻人R折頭,其實小羊寶寶覺得依個分量依個水準唔算好貴,4-6人去食比較好。二個人細食基本上只食到二三個菜已經好到肚。

2014-08-16