一行四人 叫了一set二人餐再追加幾個單點。Set $698 : 磨菇忌廉湯 好味 有好多粒粒碎磨菇好香 不過我覺得如果“傑”啲會更好味龍蝦生蠔海鮮拼盤生蠔新鮮 不過唔夠肥美,龍蝦有膏肉質鮮甜 蜆肉及北寄貝都好彈牙。 只係個螺差啲 因為佢地冇俾工具 舊螺肉又好入 根本撩唔到出黎食蟹肉巴馬臣芝士南瓜飯,依個好得意 有啲咸香味 感覺好似落咗啲咸魚。但都唔錯。邪惡熱溶芝士豬肋骨,依家出奇地好味,平時我唔鍾意食豬肋骨 因好多餐廳都煮到好乾好硬。 但依個堅好味。 肋骨霖 好juicy, 個醬汁都好好味set 可揀飲品或甜品。 我地揀咗忌廉乳酪芝士蛋糕及紐約芝士蛋糕。 其實兩個既味道好似 只係一個硬身啲一個軟身啲。 兩件既芝士味都好濃。單點:泰式拼盤魚餅,春卷,泰式鳳爪,沒太大驚喜 各樣都合格,味道可以法國生蠔半打。 應該與套餐既生蠔同類。 都係新鮮既 只係唔夠肥草飼肉眼扒。依個又好好味喎 有時出去食啲扒冇牛味。 依個好香牛味 扒有少少脂肪 所以好香。其實我最欣賞佢幾碟菜既面都撒幾條火箭菜。因我好鍾意食火箭菜。。哈哈飲品薄荷熱情果。 普普通通啦無花果牛油果沙冰。 原來好大舊cream 我要走
一行四人 叫了一set二人餐再追加幾個單點。
Set $698 :
磨菇忌廉湯
好味 有好多粒粒碎磨菇好香 不過我覺得如果“傑”啲會更好味

龍蝦生蠔海鮮拼盤

單點:
泰式拼盤
魚餅,春卷,泰式鳳爪,沒太大驚喜 各樣都合格,味道可以

飲品
薄荷熱情果。 普普通通啦

無花果牛油果沙冰。 原來好大舊cream 我要走cream 因牛油果都好“濟” 再加cream 怕受不了。 依杯好味喎 不過飲完好飽肚

西柚soda 普普通通

芒果士多啤梨沙冰。朋友話好味

其實價錢唔平 少貴
晚市有85折 但叫套餐就冇折。85折優惠必須要全單單點才有折。
所以點菜前先計計數邊樣低。
以我為例 將套餐拆散單點有85折係平啲
2020-11-20