2017-12-21
<溢溢掂 車仔麵 碗仔翅 舊式美味😃>喺中環d 出口側邊利源東街轉入去 經過好多綠色既鐵皮檔 賣住好多首飾飾物 而旁邊 有好多外賣小食店鋪😃 好多都唔錯 今次就黎到呢間溢溢掂 試下佢既車仔麵 食店係外賣 亦有少量坐位立食 由於成日冇食過野 急不及待要立食😂Menu都幾多選擇 但為左方便快d 食到起見我點左個🍴滷水什錦麵 50 蚊🍜(送汽水 或素湯) 🍲大大碗什錦麵 材料豐富 有煮得好林既蘿蔔🥕 入味生菜🌿 彈牙爽口既鴨腎🦆 味濃既雞翼尖🐤 滷水蛋 🥚 紅腸🐷 全部都用滷水湯底浸住 好入味 個人覺得滷水湯底最襯 最襯粗麵🍜 粗麵爽滑盡吸滷水湯汁 加上甜辣既辣椒醬 好惹味🌶😍附送既素湯 🍲湯全部用微豆節瓜蘿蔔 煲成🥕 感覺好清新同清甜🍴街頭花膠碗仔翅 20 蚊🍲 碗仔翅都算大碗 入面既肉絲 木耳 🐷 切得好碎 甘樣同粉絲既口感會配搭d 加麻油胡椒粉醋 調味 會更正 而花膠係睇唔到 因為飲得到碗仔翅較平時嗰d香滑好多 所以應該有落到 都幾好味😍Score 平均分 <7.8/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻Decor
Menu都幾多選擇 但為左方便快d 食到起見我點左個
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
Address地址
#溢溢掂香港味道
中環皇后大道中39 號豐盛創建大廈地下8 號鋪(由利源東街入)
~~~~~~~~~~~~~