(非會員)
2009-08-24 12 瀏覽
為慶祝家人生日,專登book檯食海鮮......個度裝修好殘舊(公屋酒樓,金色樓梯個種) 同埋好嘈。去到拎檯,竟然無record.........以為只有自己係咁,原來身邊幾個人都係咁樣,非常無奈!忽然有阿姐離遠大叫我地有book檯(完全唔知咩事),咁就晌等左30分鐘後坐低左。奉勸大家一句,雖然book檯唔代表有booking,但都一定要book,我見到有人等左1個鐘都未有聲氣。兼且肯定有檯or 坐低左先搵人去買海鮮,唔係就變食海c.......不過,大部份侍應態度都不錯的!上菜慢了點,但煮出來的食物有水準,能夠食到海鮮原味,蒸鮑魚仔同砵酒桶蠔頂瓜瓜!賣相和酒樓裝修完全成反比 建議大家閒日才來,可能會吃得更盡興。

建議大家閒日才來,可能會吃得更盡興。
2009-08-23
慶祝紀念
生日
  • 椒鹽賴尿蝦,果皮蒸鮑魚仔