2014-04-15
好耐無去過銅鑼灣喇,今日朋友就約左我去依到食飯,等左一陣就有位,都唔錯既環境。睇左一陣就落單,個男STAFF好好人幫我地落完單之後再覆返一次,好有禮貌,抵讚。先講個沙律,D蔬菜非常之新鮮,加埋佢既日式沙律醬,好開胃,呢個前菜都不錯,有個好開頭,之後就係一個芝士吉烈豬扒蛋包飯,聽講好出名嫁,咁就當然要叫黎試。豬扒唔算太出色,唔夠水份,不過味道唔錯,個汁就正常水準,忌廉汁,味道都還可以,蛋包飯就係比較整得好既一個,包得好靚,賣相已經夠吸引,粒粒飯都有少少蛋汁係,1面,香得黎又唔會因為吸哂汁又無咬口,正。另一個就係蛋牛肉飯:賣相一樣做唔錯,個蛋當然整得好,不過牛肉唔錯,幾嫩口。雪糕係一個朱古力雪糕,幾好味,仲有有朱古力粒可以比我地食下,唔錯。
睇左一陣就落單,個男STAFF好好人幫我地落完單之後再覆返一次,好有禮貌,抵讚。 先講個沙律,D蔬菜非常之新鮮,加埋佢既日式沙律醬,好開胃,呢個前菜都不錯,有個好開頭,之後就係一個芝士吉烈豬扒蛋包飯,聽講好出名嫁,咁就當然要叫黎試。