2017-01-17
男朋友係附近住,咁岩醒起仲有張coupon未用,所以就黎左Pepper lunch打算用埋佢。張coupon係之前填問卷送既,可以免費轉餐(原本要加15蚊)😜我地兩個人9點幾先食,所以等都唔洗等就有位👻我就點左咖喱黑椒芝士雞肉飯🐔,加多2蚊叫左cc lemon🍋,同埋香濃黑芝麻雪糕🍦平時食開最普通既黑椒牛肉飯😜,今次試新野,都好滿意😍個飯黎到既時候熱辣辣,一撈就聞到好香既咖喱味,比我預期香濃😋😋食落口果然無失望,呢個飯仲有埋芝士,更加好味,有微微拉絲😝個雞肉都好滑嫩👍🏼到Cc lemon啦,最無諗過係成支比我,湛到兩本左右,幾抵😛最最最驚喜係杯黑芝麻雪糕😍好香好濃芝麻味😋隻雪糕幾特別,唔會好快溶左變水,店員都好豪氣咁落啲醬😝正呀!今次好滿足!男朋友叫左珍寶黑椒牛肉飯,飲芒果汁同叫左日式焦糖雪糕,都好滿意!
我地兩個人9點幾先食,所以等都唔洗等就有位👻我就點左咖喱黑椒芝士雞肉飯🐔,加多2蚊叫左cc lemon🍋,同埋香濃黑芝麻雪糕🍦 平時食開最普通既黑椒牛肉飯😜,今次試新野,都好滿意😍個飯黎到既時候熱辣辣,一撈就聞到好香既咖喱味,比我預期香濃😋😋食落口果然無失望,呢個飯仲有埋芝士,更加好味,有微微拉絲😝個雞肉都好滑嫩👍🏼 到Cc lemon啦,最無諗過係成支比我,湛到兩本左右,幾抵😛 最最最驚喜係杯黑芝麻雪糕😍好香好濃芝麻味😋隻雪糕幾特別,唔會好快溶左變水,店員都好豪氣咁落啲醬😝正呀!今次好滿足! 男朋友叫左珍寶黑椒牛肉飯,飲芒果汁同叫左日式焦糖雪糕,都好滿意!