2024-02-07 604 瀏覽
葵芳廣場個邊, 要走到最入先至搵到, 都算隱蔽 😅 有好多唔同款式既串燒, 仲可以夾唔同味, 總共十二隻味有, 啲味都特別, 即係唔會係個啲普通蒜蓉味, 椒鹽味, 有埋啲咸蛋, 避風塘, 孜然味等等, 呢類就係粉黎 😙 佢仲有沙茶, 燒汁, 黑椒, 相信呢啲應該係醬汁, 因為我叫親都係粉, 都唔肯定 😜 餐廳好乾淨, 價錢一般都係$20或以下, 除左牛肉粒, 茄子, 啡菇呢類就差唔多$30。由於我同朋友食左啲野, 所以淨係叫少野食, 個菠蘿好好味, 其他串燒都好味, 一路燒一路有個爐烘住, 雖然唔係好熱, 但都幫下手, 係值得推介既小店! 👍🏻佢除左串燒, 仲有飯食, 老細話如果淨係食串燒午市就搞唔掂, 老細英明 😎
葵芳廣場個邊, 要走到最入先至搵到, 都算隱蔽 😅

燒多士

蒜蓉煮蜆