2018-06-21
朋友住係東涌, 佢鄰居讚話金泰屋好食~我地同朋友三個人就揸車去食, 間食肆係醫院後面啲村屋, 當日係父親節~大時大節特別多人幫襯, 我地預先book位☺去到都差不多滿座~我地拿拿聲揀野食, 因為限時兩個鐘叫左杯芒果沙冰, 正正常常~之後上左泰式小食拼盤有春卷/蝦餅/魚餅/炸雞翼/酸辣鳳爪沙律蝦餅彈牙, 炸雞翼炸得啱啱好又唔油, 春卷正常~係魚餅略咸, 調味料重手左...酸辣鳳爪都ok另外叫左碟軟殻蟹芒果沙律 (唔記得影)), 味道酸酸甜甜帶少少辣, 適合普遍人嘅胃口👍呢個咖哩海鮮魚夫包好正😙海鮮唔會索得太老太耐先放落去~仲食得出啲魷魚好鮮嫩,有蝦有青口, 咖哩有好香椰汁味, 配埋脆脆農夫包, 食完都飽左一大半~唔叫咖哩炒蟹, 呢個都係唔錯選擇, 見周圍枱都好多人叫呢個😎明爐青檸烏頭, 同出面食開嘅都差不多~整體嚟講都係好好食, 價錢都好合理可能當日係父親節, 見周圍都有漏單~我地算好彩, 希望下次再嚟嘅時候都繼續保持水準啦~
朋友住係東涌, 佢鄰居讚話金泰屋好食~
叫左杯芒果沙冰, 正正常常~之後上左泰式小食拼盤
有春卷/蝦餅/魚餅/炸雞翼/酸辣鳳爪沙律
明爐青檸烏頭, 同出面食開嘅都差不多~
整體嚟講都係好好食, 價錢都好合理