餐廳: 魚一壽司 (教育路)
資訊:

2019-11-21 766 瀏覽
見上星期我朋友試咗喺魚一食晚餐,兩個人食都係三百蚊左右,好抵食,而且賣相好唔錯,今日經過元朗決定lunch試試佢。十二點半左右到,好彩唔駛排隊。Lunch時間有lunch set menu,有熱食、壽司同魚生丼。見lunch set嘅壽司同刺身set同自選魚生飯嘅價錢差唔遠,都係揀d自己想食嘅嘢。跟餐會送三文魚麵豉湯,非常足料,好好飲。三文魚腩 劍魚腩 大赤蝦 丼 $68 😋三文魚腩 油甘魚 珍寶帶子 丼 $84 😋剌身好大件,又厚切,好抵食。三文魚腩同劍魚腩都好肥美,帶子鮮甜,大赤蝦好彈牙,一啲都唔腥。最重要嘅係佢價錢好合理,強烈推薦!

十二點半左右到,好彩唔駛排隊。
Lunch時間有lunch set menu,有熱食、壽司同魚生丼。見lunch set嘅壽司刺身set同自選魚生飯嘅價錢差唔遠,都係揀d自己想食嘅嘢。

跟餐會送三文魚麵豉湯,非常足料,好好飲。

三文魚腩 劍魚腩 大赤蝦 丼 $68 😋

三文魚腩 油甘魚 珍寶帶子 丼 $84 😋

剌身好大件,又厚切,好抵食。

最重要嘅係佢價錢好合理,強烈推薦!
2019-11-21
  • 自選刺身丼飯