2023-09-17
🧁Superdon スーパー丼逸東酒店入面 原來有個隱世food hall !酒店級環境之餘 間間都好吸引👍一見到銅鑼灣人氣黃店Superdon係度就食左呢間喇🍚溫泉蛋牛油果吞拿魚腩蓉井即叫即整!溫泉蛋配sashimi 毫無違和感😉撈埋吞拿魚蓉食一級棒! 不得不讚吞拿魚蓉口感軟滑 新鮮而高質😊加上creamy既 superfood 牛油果成個飯健康度up!🍚中華沙津 麵豉湯中華沙津其實係海帶來😂 同湯都係正常發揮🍚三文魚刺身 (一切)可能井飯好食既關係 感覺刺身無咩特別但都新鮮👌🏻個foodmall 仲有 鰹烏冬 花樣年華... 講起就想試下次經過再食!佢地銅鑼灣店有 雪糕咖喱飯食 仲有蠟筆小新打卡位詳情去 @superdon_hk 睇下!🍚スーパー丼 Express佐敦彌敦道380號香港逸東酒店Eaton Food Hall LG樓1號舖@superdon_hk#superdon #逸東酒店 #eaton #逸東 #佐敦 #油麻地 #銅鑼灣 #大埔#黃店 #openrice #foodie #foodphotography #食好西 #foodporn #food
逸東酒店入面 原來有個隱世food hall !
酒店級環境之餘 間間都好吸引👍
一見到銅鑼灣人氣黃店Superdon係度
就食左呢間喇
🍚溫泉蛋牛油果吞拿魚腩蓉井
即叫即整!
溫泉蛋配sashimi 毫無違和感😉
撈埋吞拿魚蓉食一級棒!
不得不讚吞拿魚蓉口感軟滑 新鮮而高質😊
加上creamy既 superfood 牛油果
成個飯健康度up!
🍚中華沙津 麵豉湯
中華沙津其實係海帶來😂 同湯都係正常發揮
🍚三文魚刺身 (一切)
可能井飯好食既關係 感覺刺身無咩特別
但都新鮮👌🏻
下次經過再食!
佢地銅鑼灣店有 雪糕咖喱飯食 仲有蠟筆小新打卡位
詳情去 @superdon_hk 睇下!
🍚スーパー丼 Express
@superdon_hk