2021-10-11
行街隨意見到呢間台式野, 見佢有話係可能✨最平鰻魚飯, 就俾佢吸引住❤️, 緊係要入去試下啦… #蒲燒鰻魚滷肉飯 鰻魚都好juicy ,鰻魚油剛好唔太膩, 配襯滷肉飯少少甜甜地, 整體味道比較重味,啱曬比較愛好重味嘅我,愈食愈想食,份量都算大碟,食完好滿足🌻🌻🌻🌻#起司肉鬆蛋餅賣相都已經好靚好吸引,食落超多肉鬆,蛋味都香, 係唯一係芝士少左啲,對於芝士嘅我就有啲啲失望,不過整體都好好食🧀🥚🌻🌻🌻🌻#小食拼盤佢可以八款入面揀四款, 我地就揀左佢MENU 相果幾款, 魷魚酥, 鹽酥雞, 蝦卷同埋台灣腸, 魷魚酥, 鹽酥雞無得輸, 即叫即炸好好味, 台灣腸甜甜地都好好味, 反唯蝦卷就遜色少少, 因為都唔算太彈牙果隻, 但全部整體都好好食~🌻🌻🌻🌻 飲品我地就叫左兩款, 分別係 #木瓜鮮牛乳 同埋 #芋見圓子髒髒乳 全部奶味都好濃, 又唔太甜, 正~🌻🌻🌻🌻🌻—————#台灣菜 #鹽酥雞 #鰻魚飯 #魷魚酥 #先食奇兵 #為食 #foodie #food #love #eat #taiwan #太子好去處 #太子美食
#蒲燒鰻魚滷肉飯
#起司肉鬆蛋餅