餐廳: 亞南雞煲
資訊:

2018-06-22 1235 瀏覽
去到太子搵野食 見到呢間雞煲有好多唔同嘅材料 即刻9衝去試下 不過排左一陣隊 但係個老細好好呀 同我地講送個小食比我地👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 我地揀左花膠鮮雞煲👍🏻佢啲花膠嘅份量都算多架 同埋size都好大隻架!而啲雞都好好味 我地叫左小辣 好惹味!啲雞真係好鮮 又已經炒到好香口 而個麻辣好香 個雞煲係食到停唔到口的 👍🏻👍🏻配料方面 叫左炸支竹 山根 響鈴 芋絲 午餐肉同蔬菜 除左個芋絲質感好奇怪之外 其他食物都正正常常揀左呢個小食 墨魚滑油炸鬼 新鮮即炸 好味👍🏻呢杯係超大杯凍檸茶 啱晒打邊爐一路食一路飲

揀左呢個小食 墨魚滑油炸鬼 新鮮即炸 好味👍🏻

呢杯係超大杯凍檸茶 啱晒打邊爐一路食一路飲