2020-10-28 621 瀏覽
與好友相聚很喜歡食呢間,坐得舒服,食物大大碟,夠飽肚。我哋叫咗幾set, 每set 有餐湯、主食、飲品,但湯已沒有附送沙律😥主菜未嚟前,先會送上黑糖包,呢個係我至愛,包身軟又夠熱,再加忌廉芝士,真係食唔停,我一個人已食咗一條😬炸磨菇磨菇表面炸得金黃酥脆,切開內裡非常多汁,吃到磨菇原味,又唔覺得膩,最好趁熱食燒雞肉芝士夾餅配薯條夾餅熱辣辣,微脆,餡料是熱熔的芝士和肉質鮮嫩的雞胸肉,香甜可口,有咬口,頗為健康,再加上粗脆薯條,味道唔錯美國精選肉眼牛扒肉眼牛扒厚薄適中,食落唔鞋,牛味香濃,薯條粗身之外仲炸得外脆內軟香煎盲糟魚魚皮煎到金黃香脆,魚質嫩滑,加上少許檸檬汁在魚柳上,清新香口,底層配有炒飯

炸磨菇

燒雞肉芝士夾餅配薯條