三五知己約去西沙,是晚凍冰冰見到一人火鍋就入咗嘆點心喇點知望望menu好多小食點心個名都好吸引,大家都決定要點嚟食,點知真係好有驚喜蘋果包,橘子包同埋櫻花糕都好估佢唔到平時呢啲打卡嘢好睇唔好食咖嘛,蘋果包同橘子包一上枱已經嘩嘩聲,勁似生果囉🤭食入口仲有驚喜,包包軟林林,蘋果包係香芋餡,鍾意香芋嘅人唔可以錯過😉橘子包好特別,一摵開放入口係清新香甜,唔係死甜嘅包,呢個真係推薦。櫻花糕係後加嘅,食咗兩款包都咁出色,見佢英文菜名寫有strawberry ,大家都好有興趣試埋🤭🤭真係有驚喜,糕係好似白糖糕咁嘅質地,餡真係有士多啤梨餡,好香,唔係假味,真係好鍾意。涼拌小菜我想講泡椒藕帶我係俾佢特別名吸引,嚟到白雪雪真係唔知佢係咩嚟喎🤭🤭入口爽口又有好入味嘅泡椒味,酸酸辣辣我鍾意呀🤤🤤🤤胡椒豬肚雞都好好味,蝦餃皮薄餡足,東風螺都好出色,好似冇乜挑剔😍😍唯獨係蟹籽福袋我冇食到🤭🤭唔知好唔好食呢有機會下次一定要帶屋企人嚟食🥰🥰可以encore嘅店最好係服務都好好,唔係點完餐就唔理你,間中會過嚟加水加茶,我哋叫咗嘢飲,員工仲好細心話俾我哋知叫嘢飲都有茶錢,不如都叫壼茶飲吓啦。我覺得真係好好,唔會話收咗先知
三五知己約去西沙,是晚凍冰冰見到一人火鍋就入咗嘆點心喇

蘋果包,橘子包同埋櫻花糕都好估佢唔到

有機會下次一定要帶屋企人嚟食🥰🥰可以encore嘅店

最好係服務都好好,唔係點完餐就唔理你,間中會過嚟加水加茶,我哋叫咗嘢飲,員工仲好細心話俾我哋知叫嘢飲都有茶錢,不如都叫壼茶飲吓啦。我覺得真係好好,唔會話收咗先知👍👍👍

老闆都好好傾,而且佢推介嘅炸物都係我好欣賞,全部即叫即炸,我最鍾意係個淮山卷,外脆內軟👍👍個雞翼唔使介紹啦🤭🤭好味到要encore一大碟出。

環境舒適,好快會再幫襯👍👍
蘋果包(香芋餡)
大吉大利橘子包
櫻花糕
辣酒煮東風螺
鹹菜胡椒豬肚雞
紫菜椒鹽炸雞翼(我哋Encore咗好多碟變成咁🤭)
椒麻爽魚皮
蝦餃同排骨
蟹籽福袋
一人火鍋
2025-03-06
蘋果包(香芋餡)
大吉大利橘子包
辣酒煮東風螺
鹹菜胡椒豬肚雞
紫菜椒鹽炸雞翼(我哋Encore咗好多碟變成咁🤭)
椒麻爽魚皮
蝦餃同排骨