2020-05-10 171 瀏覽
上完堂2點幾3點同fd搵地方食lunch, 想食刺身壽司又要係黃店,一search就見到呢間餐廳。去到門口,店員話俾我地聽因為太多order,所以只可以做熟食,晴天霹靂呀😭!不過我地都係坐底左,之後又再有一另一個店員話佢地真係太多外賣單,師傅都完全未食野,真係剩係做到熟食,無所謂啦,好少見到餐廳對員工咁好,咁其實佢地d熟食都吸引。慢慢等野食期間店員突然拎左一碟刺身同2件壽司埋來,我地仲同佢講唔係我地ga,點知原來佢係請我地食!可能我地個樣真係太想食刺身壽司想到出哂面,佢地唔忍心😂雖然係送ge,但一d都唔馬虎,刺身有2片帶子,2片北寄貝,2片三文魚同一隻甜蝦,超新鮮好好味!熟食係鰻魚定食,好大份,鰻魚又夠厚肉,好味!另一份係半熟牛定食,一樣咁大份,牛味十足!隻溫泉蛋唔記得影相已經俾我埋左入碗食入面😂😂😂入座時有提供信封放口罩,飯後有雪米磁做甜品,食物份量大份又價錢相宜,最緊要係份人情味,真係唔係周圍有。以後要再來大大力懲罰佢先得!

熟食係鰻魚定食,好大份,鰻魚又夠厚肉,好味!

以後要再來大大力懲罰佢先得!