2023-10-12
#蒸魚腩爸媽好介紹 💖🤩德國餐廳 😍🇩🇪(大埔超級城)Das Bier 📍 大埔寶湖里3號大埔超級城E區地下319-320號舖🔗https://s.openrice.com/QrbS01qCC00~uCpsKBA💠✴️德國鹹豬手配酸菜及薯仔沙律🇩🇪🐷🥔🥗✴️熱辣辣香噴噴嘅德國鹹豬手 ,大大碟,份量足夠🤗🇩🇪🐷 外皮焦香又脆卜卜,肉質嫩滑😍配埋啲芥末醬汁,一流🤩🤩仲有酸菜同薯仔沙律一齊食,可以中和番油膩嘅感覺🤤正💖💖推薦🤩💠Set Lunch : 芝士焗吞拿魚意粉🐟🍝+是日甜品芝士蛋糕🧀🍰是日餐湯粟米湯🌽+凍檸茶🧊🍋☕️一大片芝士舖喺面🧀香濃可口😍但又完全唔油膩😝吞拿魚意粉好味😋意粉彈牙爽口又入味🤗芝士蛋糕🍰唔太甜,味道適中👅🍴 餐廳環境舒適,而且闊落👍🏻🤗服務態度好好👏🏻😌#foodie #hkig #hkfoodie #hkmom #hkmommyblogger #hkblogger #美食推薦 #美食 #香港美食 #香港
💖🤩德國餐廳 😍🇩🇪(大埔超級城)Das Bier
📍 大埔寶湖里3號大埔超級城E區地下319-320號舖
💠✴️德國鹹豬手配酸菜及薯仔沙律🇩🇪🐷🥔🥗✴️
芝士蛋糕🍰唔太甜,味道適中👅
🍴 餐廳環境舒適,而且闊落👍🏻🤗服務態度好好👏🏻😌