最鍾意打邊爐一人一鍋嘅我,知道屋企附近開咗啲間餐廳,非常之興奮~兩個人因為都好想食牛,所以叫咗星級精選鍋,主要係想食個安格斯牛肉,個牛肉真係好味嘅,唔係快餐店一人一鍋個d可以比~個餐有多種湯底選擇,一個揀咗蕃茄湯,老闆介紹話佢哋嘅蕃茄湯底係每日用新鮮蕃茄煮出嚟,唔係用番茄醬,所以係健康自選,飲落去果然分得出唔係普通貨色,果然係新鮮好味,好濃郁,推介!!另一個揀咗清湯;個餐可以薯粉或白飯~另外仲有好多丸做配料,啲丸都好特別唔係普通街市可以搵到嘅。特別鍾意醬爆嘅蟹子丸。總括黎講質素材料都好好!! 環境又舒適,服務都好好,又有wifi~

,個牛肉真係好味嘅,唔係快餐店一人一鍋個d可以比~
啲丸都好特別唔係普通街市可以搵到嘅。特別鍾意醬爆嘅蟹子丸。
,個牛肉真係好味嘅,唔係快餐店一人一鍋個d可以比~
啲丸都好特別唔係普通街市可以搵到嘅。特別鍾意醬爆嘅蟹子丸。
  • 星級精選鍋