2011-01-27 11 瀏覽
朋友提議到這間餐廳,睇落都唔錯! 我地2:30pm 到達,已過lunch 時間,唔洗等位。雖然已經係2:30pm,不過仍然有set lunch 供應。我地order 左兩個set lunch + 1 隻溏心蛋。蕃茄雞柳湯烏東 蕃茄湯底好好味! 真係有半個蕃茄,正! 雞柳味道一般,不過數量頗多! 另有好多粟米粒,唔錯! 烏東呢,質地ok 啦!蕃茄月見湯烏東配雞翼 所謂「月見」,即係加左一隻生雞蛋。烏東、湯底同雞翼都好味!溏心蛋 有水準的溏心蛋! $8 一隻係物有所值的。 一個人食會太 heavy, share 食就最好。熱藍莓蜜 普普通通啦,如果濃d 會更好!凍檸檬桂花蜜第一次聽見呢個配搭,原來係好夾的,好味!我地對今餐都好滿意,味道好,價錢合理, set lunch 仲免加一! 下次來尖沙咀都會再幫襯。
朋友提議到這間餐廳,睇落都唔錯!
我地2:30pm 到達,已過lunch 時間,唔洗等位。

蕃茄雞柳湯烏東

蕃茄月見湯烏東配雞翼

所謂「月見」,即係加左一隻生雞蛋。烏東、湯底同雞翼都好味!

溏心蛋

熱藍莓蜜
普普通通啦,如果濃d 會更好!

凍檸檬桂花蜜
第一次聽見呢個配搭,原來係好夾的,好味!

2011-01-27
  • 溏心蛋