2021-10-31 2508 瀏覽
好耐冇寫食評了,最近試左呢個曲奇店,覺得好啱口味,所以想為佢寫番下。什麼好立克,阿華田,檸檬茶,芝士鹹蛋,朱古力粒,朱古力杏仁……未能盡錄。比起其他曲奇店,佢哋價錢尚算合理。$27一包,$52兩包,每包大約12塊。最後我揀左一鹹一甜,芝士鹹蛋曲奇&朱古力杏仁曲奇。一返到屋企就剪開曲奇,聞到一陣鹹香芝士味,好吸引。放入口,好鬆脆,唔會死實,芝士同鹹蛋味道好夾,味道好平衡。得!再試埋朱古力杏仁曲奇,外貌平平無奇,估唔到甜度啱啱好,又食到杏仁香,好味!心裏面已經決定要去試哂佢其他味道😆佢有正常size曲奇,又有玻璃樽細細粒曲奇,仲有禮盒裝曲奇,任君選擇,真係頗多選擇。

外賣自取
  • 芝士鹹蛋曲奇,朱古力杏仁曲奇