2022-10-21 15 瀏覽
餐廳環境寬闊舒適,有indoor同outdoor,indoor連住蘇媽·蘇媽餐廳。裝修設計簡約時尚,係燭光同音樂既伴襯下用餐,真係幾有情調☺️職員服務態度友善,主動為客人介紹及推薦食物,令到有選擇困難既我可以順利點餐😂Seafood Platter $299海鮮拼盤有龍蝦、鮑魚、扇貝、貝類。擺盤幾用心👍🏻龍蝦多膏,肥美鮮甜,肉質彈牙爽口,幾新鮮,加少少酸酸地既豉油提味😋真係舌尖上既享受,扇貝都幾鮮甜大粒、鮑魚彈牙,貝類無沙。配埋wasabi沙律特色醬,仲有檸檬汁,真係好fresh,整體來講,海鮮都唔錯,新鮮好味😋BREATH OF JOY $128未飲已經好吸睛😍職員建議不要攪拌飲,味道會更有層次。山櫻日本威士忌,酒精濃度約40%,仲有熱情果、文冬薑、薰衣草、澳洲西拉葡萄、檸檬🍋等材料調製而成,入口充滿果香🤤酒味夠晒Fruity,味道清新微甜容易入口,岩晒初嚐威士忌既朋友仔。COCO $138成份主要有兩款龍舌蘭酒、果汁同少量香料。墨西哥白龍舌蘭酒,酒精濃度約45%;梅茲卡爾酒係以龍舌蘭屬植物蒸餾製成的龍舌蘭酒,當中含有天然糖份既龍舌蘭蜜,酒精濃度大概38 - 55%;蜜糖菠蘿汁;墨西哥

Seafood Platter $299

BREATH OF JOY $128

COCO $138
成份主要有兩款龍舌蘭酒、果汁同少量香料。墨西哥白龍舌蘭酒,酒精濃度約45%;梅茲卡爾酒係以龍舌蘭屬植物蒸餾製成的龍舌蘭酒,當中含有天然糖份既龍舌蘭蜜,酒精濃度大概38 - 55%;蜜糖菠蘿汁;墨西哥辣椒、檸檬草。飲落會有好濃既味道,微苦,有少少香料味,同時飲到少少甜味同酒香,味道好特別。