2019-11-16
今日星期六難得媽咪沒有牌局,便帶她和2個姪女一行4人去屋企附近這間店食lunch。我地叫左一份All day set - 招牌肉醬意粉跟薯角,餐飲轉了鮮榨青檸汁梳打;香草烤雞焗飯;千島熱情pizza (6 吋) ; 炸洋蔥圈配千島醬。蘑菇忌廉湯 - 美味濃郁,加上2粒香脆麵包糠,味道不錯,只是比較杰招牌肉醬意粉 - 意粉夠煙韌,肉醬汁略酸,份量比較少香草烤雞焗飯 - 表面很多芝士和忌廉汁,雞肉肉質不過不失,不會焗到好乾身千島熱情pizza (6吋) - 配料有菠蘿,火腿,粟米,洋蔥;餅底不太厚,外脆內軟,十分鬆脆,芝士仲可以拉絲tim炸洋蔥圈(配千島醬) - 炸粉適中不太厚,配千島醬簡直一流,非常惹味鮮榨青檸汁梳打 - 味道偏酸 整體食物味道ok, 環境都舒適,價錢適中,週末食lunch或下午茶是一個不錯既選擇。
招牌肉醬意粉 - 意粉夠煙韌,肉醬汁略酸,份量比較少
鮮榨青檸汁梳打 - 味道偏酸