2023-10-14 339 瀏覽
果日約咗朋友,下午午餐唔知食咩好,經過旺角新世紀廣場睇下食d咩,以前pizza hut、意粉屋就食得比較多,pizza express又真係第一次食,估唔到都幾好食🤣🤣🤣埋枱時,松露與pizza的氣味已很香,食入口時,pizza的質感很軟熟,配已卜卜脆的羽衣甘藍同蘑菇,食落有層次感及口感,即時有幸福的感覺😍😍烤焗雞翼 (加配$38)⭐️⭐️⭐️3件雞翼配以意式辣醬,正常發揮👌意式焗肉丸+可樂 (跟主食加$88)⭐️⭐️⭐️⭐️烤焗豬肉丸配以蕃茄牛肉醬及上面灑上馬巴臣芝士及蕃茜,增加了豬肉丸的層次感及質感,幾juicy🤭另外,因餐廳沒水供應,我們加了三十幾蚊每人一支礦泉水,有2種味,也幾好飲,可refill,整體餐廳富有空間感,幾好坐,適合聚會傾下計,有機會下次想再試試他們的甜品😋😋

羽衣甘藍蘑菇松露薄餅

烤焗雞翼 (加配$38)
⭐️⭐️⭐️
3件雞翼配以意式辣醬,正常發揮👌

意式焗肉丸+可樂 (跟主食加$88)
⭐️⭐️⭐️⭐️

2023-08-23