2020-11-24 152 瀏覽
星期日就是食BRUNCH的節奏, 咁岩要黎中上環睇衫, 黎左呢間Artisan Cafe~入面好有VINTAGE FEEL, 好天氣感覺很RELAX!落左單坐低慢慢等, 一邊聞住咖啡香氣, 偶爾傳來那陣煙肉香, 真係好sunday呀!叫左杯LATTE, 咖啡香濃, 唔會覺得酸, 岩我口味!食物方面, 有BAGEL梗係唔會錯過, 三文魚配cream cheese bagel, 唔會出錯的配搭!但令我驚喜既係bagel既韌度, 三文魚和牛油果既份量, 成個配搭都很impressive很好吃!另外朋友既all day breakfast每一個食材都做得好出色, 難得既係炒蛋竟然唔會好重牛油很漏, 連唔食菇既朋友都話好食!
叫左杯LATTE, 咖啡香濃, 唔會覺得酸, 岩我口味!