2007-04-12
尋日同左男朋友去apm果間食佢個buffet, 之前我地已經係尖沙咀果間食過都幾好味,咪去食多次,點知令我地好失望,唔會再去食!(因為我地坐得好近個收銀,果度又好細,所以我地睇到好多野)1. 食物方面︰叫左幾款唔同既意炒,有蝦,蜆,墨魚等,全部d餸都係冇味的,d蝦仲有好勁既雪味,蜆就殼多過肉。蛋糕,得好少好少款,我地8:15pm入坐都係得10款到,未去到9點已經好多都冇,仲要有d唔比人食。飲品方面,我地叫左Ice lemon tea & Ice coffee,lemon Tea完全冇茶味,coffee又冇奶比人。2. 服務方面︰很差很差,因為我地係食buffet關係,係要自己寫紙order的,但我地比左紙佢,佢都唔係同我地即時入機,只係放左係個"duo"到,好耐都冇野食。咁佢唔比意粉我地食,我地咪去攞cake食lor,個啊姐好似唔比人食咁,黑口黑面,成日都同人講話個蛋糕reserve左,唔切的。咁即係又冇得攞。見佢攞蛋糕時又拎頭又嘆氣,完全一副唔想比你食心態。我地所見,食buffet的好多台都有投訴,但我地呢頭見到d客投訴,果頭就聽到d staff話番d客。未夠鐘就要收buffet客果
(因為我地坐得好近個收銀,果度又好細,所以我地睇到好多野)
我地所見,食buffet的好多台都有投訴,但我地呢頭見到d客投訴,果頭就聽到d staff話番d客。未夠鐘就要收buffet客果張食物卡,真係好唔掂。
以前係尖沙咀果間完全冇以上問題,仲好好食同service。所以都唔知係間公司變左定係呢間店既問題。
大家睇完都係諗諗先好去。