2023-10-15 221 瀏覽
打風賺咗一日假🍾🥳,夜晚同老細出海濱散步,行過鴻圖道見到呢間西餐廳,其實以前都食過,今日老細想鋸個扒,就上去食返餐啦!!呢間不嬲都係做開semi buffet,頭盤有海鮮(按來貨供應不同海鮮:蜆、蝦、青口、蟹腳、螺…)沙律、湯、餐後水果、雪糕同飲品,都係任飲任食,夾埋主菜都係二百幾,性價比都幾高。🥰🥰🥳我叫咗個比目魚配紅蝦,比目魚幾嫩滑,好juicy,燒得好好食;紅蝦就略嫌軟身咗啲,傾開計問佢老闆,話係刺身級紅蝦,可能肉質唔係太實淨。老細個肉眼就真係正!🥩🤩一上枱已經聞到好香炭燒味,五成啱啱好,伴碟有薯蓉、南瓜同啡菇。原來平時老細自己都有同朋友上嚟食,貪佢呢度食完有得飲(啤酒任飲,加$38仲有白酒揀)又有鏢機可以掟🎯,同埋美式桌球枱🎱。午市就應該幾爆場,因為附近係商業區,晚市應該好適合一班人上嚟聚一聚,尤其是二百零蚊位,可以滿足晒咁多個人嘅願望……佢老闆話而家市度唔好,任飲任食可以坐足四個鐘,真係開party都得啦!!🥳🥰🤭🤣

2023-10-09