因為呢間cafe近我屋企,同埋看食評都話佢OK所以咪來試下啦我地一行四人,食了以下東東:主菜: 白汁蘑菇煙肉意粉粟米汁蜆肉意粉茄汁肉醬意粉甜品:心太軟咖啡吐司先講講環境:地方幾闊落,全部都係梳化椅,都幾好坐..不過有一張梳化爛左...無彈簧所以個人會坐低左..食野唔係咁方便,但坐窗邊位就啱晒,無呢個問題了~地方都幾靜,唔似得旺角的cafe又嘈又大陣煙味,有時仲好唔乾淨..呢到無呢D問題架~放心吧~食物方面:意粉係無咁乾身,比較似湯意粉咁濕濕地,但都好味道呀~清清地(唔係淡而無味!!),又無味精,食完唔會好頸渴,而且粉量都夠多~以咁多間上樓cafe來講~呢間D野食真係唔錯了, 有D cafe的野食同去唱K食個D一樣咁難食~!!!之後到心太軟啦~~都幾好食~熱辣辣,好正,可惜唔夠爆醬~哈哈~總言之我同D朋友食得好開心,又可以傾到計,又可以玩棋,係一個唔錯的地方!!一定會再去多次~

我地一行四人,食了以下東東:

主菜:
白汁蘑菇煙肉意粉
粟米汁蜆肉意粉
茄汁肉醬意粉

甜品:
心太軟
咖啡吐司

一定會再去多次~
  • 心太軟