2021-09-07 196 瀏覽
可能响平日下午茶時段搵食,幸好唔洗等位,我哋被安排坐嘅圓枱同隔離枱有啲距離,空間十足,非常之好。見到一份Menu(好似係期間限定之類)推介蟹肉意粉,因為比張相吸引就order咗,當然唔少得食店嘅signature pancake,小朋友一見到係咁話要食。 Pancake 真係好味,又唔甜唔膩,連cream都好食,令到一個只得幾歲人仔可以一口氣食咗兩件同食哂啲生果,可想言之有幾好味,係小朋友首選。蟹肉意粉都不錯,忌廉汁都唔膩,唔會越食越滯,蟹肉有種海鮮甜,無咩雪味嗰種。而黑松露薯條就失準,白色醬好似係sour cream定美乃滋之類但有啲油膱味,薯條本身好ok,因白色醬太多,最後食唔到有醬部分薯條,嘥咗。另外值得一讚服務不錯,一見個杯冇水會好主動加