2023-08-09 36 瀏覽
呢間拉麵成日經過都好多人排隊,今晚放工即刻過黎,只係6:15,就已經剩返剛剛好兩個位,我地入座就已經全院滿座,好誇張呀!!今晚我好想試佢哋嘅期間限定,係柚子拉麵,朋友就揀左個超人氣既「海老虎」柚子拉麵🍜非常清新,好啱熱辣辣既夏天食,配埋個青辣椒蓉同紫蘇葉一齊食,超級refreshing,食開我個胃呀,又夠多蔥,超鍾意,湯底唔太濃味,好夾呢個清新口感海老虎🍜朋友話個湯底夠濃,櫻花蝦超級多,簡直鋪🈵️一整晚拉麵,仲配埋爽口生菜🥬,朋友拍「青」,所以走曬青,但都無令呢個海老虎失色煎餃子🥟(6件)一上碟,熱辣辣,皮薄有汁既🥟👍🏻👍🏻👍🏻,仲配埋唔辣又帶麻油香的餃子醬汁,好好食,都之後攤凍左食都一樣咁好食,絕對無誇張,呢個值得叫黎試❤️❤️檯面既前菜(食得辣既記得要配埋呢個大豆牙菜食拉麵),同一jar冰水都好地道日本店所提供的,冰水🧊係真係有🧊粒㗎,唔係講笑!呢間拉麵店雖然好多人等緊位,但店員一啲都唔會催你食完就要起身還檯;店員都非常貼心,我地初初入座時係坐bar檯廚房出入位,店員見後面檯二人檯走左,就問我地想唔想搬過去坐,好貼心👍🏻👍🏻👍🏻

柚子拉麵🍜

海老虎🍜

煎餃子🥟(6件)

期間限定-柚子拉麵(幼麵)
紫蘇葉@柚子拉麵
海老虎(走青+粗麵版本)
煎餃子
檯上前菜
2023-08-08
期間限定-柚子拉麵(幼麵)
紫蘇葉@柚子拉麵
海老虎(走青+粗麵版本)
煎餃子
檯上前菜