2024-03-22
🐧 好耐無食過韓國野🤭 今次同朋友黎食依間朋友大讚無得頂👍 嘅韓國菜🤩🌟 裡面裝修充滿韓國地道食店特色👍 令人好似去咗韓國咁🤭 超有氣氛風味十足🥰 餐廳Menu 都有唔少款式提供👍 除咗經典嘅韓式燒肉,仲有炸雞、豬肋骨、鍋物、麵食等等🤩🌟 非常吸引令人目不瑕給🤭 我地今次㨂咗芝士烤豬肋骨、甜辣醬炸雞同埋熱辣辣嘅石鍋拌飯🤤 芝士烤豬肋骨超級大盆🥰 豬肋骨條條超厚肉一D 都唔肥👍 沾滿惹味嘅韓式醬汁,辣香又鹹鮮👍 值得一提,上枱時豬肋骨連芝士會用明火持續烘燒🥰 睇住芝士煮到半溶流心狀,散發著迷人嘅芳香,真係超級邪惡吸引😈 有埋薯條伴食,唔怕浪費一點一滴芝士🥴🤭 甜辣醬炸雞選用有骨雞製成,保證雞肉原汁原味👍 食落雞肉滑嫩又充滿雞味🤭 ,甜辣醬風味地道超級香口👍 石鍋拌飯一向係🐧 最愛❤️ 口感豐富滋味有層次,底部嘅飯焦梗係必食推薦🤭 每一次食都唔會失望👍 大滿足必食推薦🫶
我地今次㨂咗芝士烤豬肋骨、甜辣醬炸雞同埋熱辣辣嘅石鍋拌飯🤤