餐廳: 元気寿司 (銀行中心)
資訊:

今日又係壽司日,點解咁鍾意食壽司呢,因為除左有舊飯之外,其餘大部分都係魚生,自我感覺都算比較健康。今日星期六,同屋企人去食位於旺角銀行中心既元氣壽司。.🍚 軟殼蟹手卷我敢講元氣壽司既軟殼蟹手卷絕對係世一,其他壽司可能麻麻地,不過佢既軟殼蟹手卷炸得好出色,加上獨有醬汁,係真係好好食。.🍚油甘魚刺身,長鰭呑拿魚刺身油甘魚刺身叫左兩次,第一次俾啲頭頭尾尾,好難睇,味道係可以既,第二次就正常返。長鰭呑拿魚刺身切得超級薄,另外解凍做得唔好,霉霉爛爛咁,味道一般,好失望。.🍚帆立貝用apps 落單明明寫巨型,點知都係正常大小,性價比好差。.總括然而,好壞參半,一分錢一分貨,黎過吓癮都可以,諗住食好野就不了。
🍚 軟殼蟹手卷
🍚油甘魚刺身,長鰭呑拿魚刺身
🍚帆立貝
用apps 落單明明寫巨型,點知都係正常大小,性價比好差。