2022-05-30 78 瀏覽
又到食冰嘅季節🧊上年都有出過一個post係介紹芒果味~今次就食期間限定嘅Guava&coconut😍同埋自家製焦糖燉蛋!中環分店個環境感覺比銅鑼灣舒適,冇咁壓逼👍🏻而且星期六去唔洗排隊!〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️番石榴椰子味刨冰好fresh!冰本身係冇味嘅,但醬已經好足夠,唔會話食到底就冇味。除左出面粉紅色嘅番石榴醬,入面有椰子醬同椰子脆脆,口感幾豐富🤤個人鍾意番石榴醬,酸酸甜甜,啲味唔會好假~反而個焦糖燉蛋有少少失望🥲甜咗少少,冇雞蛋香味,食落似淨係得cream而唔係燉蛋… 但個焦糖係唔錯,幾脆~〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️餐廳:Shari Shari Kakigori House 氷屋 (中環)@sharishari_hk 地址:中環蘇豪士丹頓街47號地舗
又到食冰嘅季節🧊

地址:中環蘇豪士丹頓街47號地舗
2022-04-21
5 分鐘 (堂食)
  • 石榴味