2021-05-02
同一班好朋友聚會,係將軍澳海旁附近,幾好feel去試吓一入到餐廳啲職員好Nice,然後播住音樂,見到所有客人都好開心咁食緊野同enjoy,氣氛好好,有外國嘅情調。食物方面亦有很多選擇,我們點了豬手、白汁青口、銀雪魚、吞拿魚沙律、芝士焗西蘭花同啤酒🍻豬手好大碟,皮炸得很脆,但肉依然很鮮嫩多汁,我哋差唔多成碟食晒,因為送啤酒一流。青口係呢一間舖頭出名,有很多唔同味,不過我哋揀咗最出名嘅白汁焗,青口很新鮮,分量亦很充足,以佢嘅白汁好入味,可以用來點麵包,點青口更加帶出鮮味其他菜式都唔錯,而我哋點嘅啤酒好特別,一組有5款口味,可以比一班朋友試吓唔同嘅味道幾好玩咁啱有其他人生日🎂然後當職員送上蛋糕嘅時候佢哋唱生日歌,其他在場嘅客人都會一齊唱同拍手,感覺好開心🥳如果下次我生日都可能會喺呢度慶祝🪅整體而言真係好唔錯,食物方面出色,服務一流,環境好舒服😌
整體而言真係好唔錯,食物方面出色,服務一流,環境好舒服😌