2022-08-25
經過呢個cafe 兩次 但因為太多人而放棄點知上星期六11:45左右見到無乜人排即刻拎飛 等左20分鐘都冇就入得!呢間係pet-friendly cafe 當日都見到唔少狗狗店員都好nice就算未有位 都願意俾等梗嘅狗仔(有綁繩下)入黎唞涼 以免中暑🥵我哋坐低後叫咗一杯tiramisu latte同一杯dirty Tiramisu latte喺咖啡上面有淡淡芝士味嘅奶泡同埋一條佈滿可可粉嘅手指餅,似甜品又有咖啡,只係$60真係太貴🥴另外叫左<a big breakfast >同<today’s cake>big breakfast 真係超級大份 好豐富 蕃茄上面有芝士 炒蛋亦有黑松露醬 好detail😆<today’s cake>係焙茶巴斯克芝士蛋糕 焙茶味濃 擺碟有心機 有兩粒焦糖脆脆 螞蟻人會好鍾意總括而言嘢食偏貴但味道唔錯,約朋友又想影幾張相,可以考慮☺️
點知上星期六11:45左右見到無乜人排
即刻拎飛 等左20分鐘都冇就入得!