餐廳: 德昌魚蛋粉
資訊:

#confidante_foodblog九龍城覓食-衣開魚蛋粉聽講幾出名,小編去嘅係九龍城分店,要排5-10分鐘先有位,排隊嗰陣見入面堂食同外賣都接近爆單,但係親自食就覺得一般。-馳名魚蛋粉($38)味道:🌟🌟🌟回頭:🌟魚蛋無想像中咁彈牙,魚味都只係比平時食嘅多小小,魚片都算幾彈牙,幾滑,反而好食過魚蛋。河粉係滑,但好碎,食到尾要用羹食先食到🌝花生醬多士 ($14)味道:🌟🌟🌟🌟回頭:🌟🌟🌟衣個值得一讚,真係超多花生醬,仲要係有花生粒嗰隻,而且個多士都幾脆,我平時食多士都好少食皮,但衣度衣個連皮都食埋😂溫馨提示💡多士到左盡快食,如果唔係就唔脆架喇-凍鴦小甜味道:🌟🌟🌟回頭:🌟🌟身為餐餐飲凍鴦嘅人,一定要講下衣度杯凍鴦,衣度嘅凍鴦少甜真係少甜,淨係飲到奶同咖啡嘅苦,甜味真係得一啲啲,但佢衣度嘅凍鴦偏重奶,啡味唔多,算係幾特別。-服務態度 :🌟🌟🌟🌟環境:🌟🌟
#confidante_foodblog九龍城覓食
馳名魚蛋粉($38)
味道:🌟🌟🌟
回頭:🌟

花生醬多士 ($14)
味道:🌟🌟🌟🌟
回頭:🌟🌟🌟
溫馨提示💡多士到左盡快食,如果唔係就唔脆架喇
凍鴦小甜
味道:🌟🌟🌟